Φυσικό Αέριο

Η εγκατάσταση φυσικού αερίου κερδίζει όλο και περισσοτέρους καταναλωτές σε σχέση με το πετρέλαιο. Καθώς η τιμή του πετρελαίου κάθε χρόνο συνεχίζει την ανοδική της πορεία, το κόστος του βαραίνει τα νοικοκυριά αβάσταχτα, σε σχέση με τον ανταγωνιστή του, το φυσικό αέριο. Η χαμηλή τιμή του φυσικού αερίου είναι 42% φθηνότερο σε σχέση με το πετρέλαιο το 2018- και οι επιδοτήσεις που δίνονται, συνδυασμένες, καθιστούν σοβαρούς λόγους που οδηγούν τους καταναλωτές σε περισσότερες εγκαταστάσεις φυσικού αερίου.
Παράλληλα, τα οφέλη όμως εγκατάστασης φυσικού αεριού δεν σταματάνε εδώ:
Έχετε τη δυνατότητα για παροχή θέρμανσης και ζεστού νερού, τη στιγμή που τα χρειάζεστε και με ένα μόνο δίκτυο εγκατάστασης.
Ο μετρητής τοποθετείται στον χώρο σας, αποκτώντας έτσι δυνατότητα απόλυτης ακρίβειας μέτρησης της κατανάλωσης.
Συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς το φυσικό αέριο αποτελεί πράσινη μορφή ενέργειας, ιδιαίτερα φιλική και με αρκετά μειωμένους ρύπους.

Τι σας παρέχουμε

Μηχανολογική μελέτη
Εγκατάσταση σωληνώσεων
Σύνδεση με κεντρικό σύστημα θέρμανσης και κουζίνα
Εγκατάσταση φυσικού αερίου σε Βιομηχανικά κτίρια και κατοικίες
Σε περιοχές στις οποίες δεν υπάρχει ενεργοποιημένο δίκτυο φυσικού αερίου και εφόσον υπάρχει η προβλεπόμενη απόσταση από γειτονικό κτίριο μπορεί να τοποθετηθεί δεξαμενή υγραερίου (ευρύτερα γνωστού και ως γκάζι) επιχωματωμένη ή εξωτερική για χρήση στην θέρμανση, στην κουζίνα και ζεστό νερό χρήσης. Επίσης μπορεί να πραγματοποιηθεί και με χρήση φιαλών υγραερίου.
διαθεσιμοτητα φυσικου αεριου

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε
Καλέστε μας ή συμπληρώστε τη φόρμα προσφοράς

logo
Αμεδαίου Χαν 38, Αθήνα 115 25
210 6721115 , 210 6723010
info@thermoidravlikos.gr