ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Θέρμανση
 
Η μακρόχρονη εμπειρία μας έχει σαν αποτέλεσμα η εταιρεία μας να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις για οικιακές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις θέρμανσης με αξιόπιστα και πιστοποιημένα προϊόντα των μεγαλυτέρων εργοστασίων παγκοσμίως.Προσφέρουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη, υπολογίζοντας ειδικές μηχανολογικές μελέτες σε κάθε χώρο, διαπιστώνοντας τις ιδιαιτερότητές του και προτείνοντας ανά περίπτωση την καλύτερη δυνατή λύση.

Οι πιο συχνές εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι :

Εγκατάσταση Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης

Τοποθέτηση συλλεκτών. Η εγκατάσταση ξεκινάει με την τοποθέτηση των συλλεκτών στους πίνακες διανομής οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί σε θέσεις που έχουν προδιαγραφεί από την μελέτη.
Τοποθέτηση περιμετρικής ταινίας. Στην συνέχεια τοποθετούμε την περιμετρική ταινία κατά μήκος της εσωτερικής πλευράς των εξωτερικών τοίχων και όλων των εσωτερικών τοίχων όπως επίσης και σε εσωτερικές κολώνες θερμαινόμενων χώρων που δεν εφάπτονται σε τοιχοποιίες. Η περιμετρική ταινία χρησιμεύει κυρίως στην προστασία των δομικών στοιχείων από τις συστολοδιαστολές του θερμαινόμενου δαπέδου.
Τοποθέτηση αρμών διαστολής. Μετά την τοποθέτηση της περιμετρικής ταινίας οι υδραυλικοί δημιουργούν αρμούς διαστολής με την εγκατάσταση ειδικού φιλέτου αρμού σε όλα τα σημεία που χρειάζεται και τα οποία καθορίζονται από την μελέτη.
Τοποθέτηση μορφοπλάκας. Το συνεργείο μας τοποθετεί τα τεμάχια της μορφοπλάκας με μεγάλη προσοχή ξεκινώντας από τις γωνίες των θερμαινόμενων χώρων.
Τοποθέτηση σωλήνα. Για την τοποθέτηση του σωλήνα επιλέγουμε μαίανδρο διάστρωσης σαλιγκαροειδή, έτσι ώστε δίπλα σε κάθε προσαγωγή νερού να υπάρχει και μία επιστροφή, γεγονός που μας εξασφαλίζει ενιαία θερμοκρασία δαπέδου και κατά συνέπεια ομοιόμορφη θερμοκρασία χώρου.
Τα μήκη των κυκλωμάτων έχουν καθοριστεί κατά την μελέτη με βάση τις ανάγκες θέρμανσης των χώρων αλλά και περιορισμών σε σχέση με την μέγιστη επιτρεπόμενη πτώση πίεσης ανά μέτρο σωλήνα και την μέγιστη επιτρεπόμενη θερμοκρασία επιφάνειας ανάλογα με το είδος του χώρου.
Επίσης, τοποθετούμε σπιράλ προστασίας σε όλα τα σημεία που προδιαγράφονται από την μελέτη. Έχοντας ολοκληρώσει την διάστρωση των κυκλωμάτων προχωρούμε σε λεπτομερή επιθεώρηση όλης της εγκατάστασης με ιδιαίτερη έμφαση στα σημεία αλλαγής κατεύθυνσης και στους αρμούς διαστολής.

Εγκατάσταση Αντλιών Θερμότητας

Η αντλία θερμότητας αποτελεί μια έξυπνη λύση για κάθε κατοικία καθώς χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Μεγάλο πλεονέκτημα της είναι η απλή εγκατάσταση και τα σχεδόν μηδενικά έξοδα συντήρησης. Η αντλία θερμότητας είναι η πλέον φιλική προς το περιβάλλον επιλογή. Ιδανική για διαμερίσματα αλλά και επαγγελματικούς χώρους έως 120 τμ. Με λίγα λόγια η αντλία θερμότητας είναι η οικονομικότερη επιλογή!
Για αναλυτική πληροφόρηση σχετικά με τις αντλίες θερμότητας, τις δυνατότητες τους και πως μπορείτε να επωφεληθείτε από την χρήση τους στον δικό σας χώρο, καλέστε μας να σας ενημερώσουμε.

Εγκατάσταση Συστήματος Θέρμανσης

•    Εγκατάσταση κεντρικών στηλών θέρμανσης και αυτονομιών
•    Εγκατάσταση μονοσωλήνιου και δυσωλήνιου  συστήματος θέρμανσης
•    Εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης
•    Συνδέσεις λέβητα αερίου
•    Εγκατάσταση αντλιών θερμότητας
•    Σύνδεση τζακιών με κεντρικό σύστημα θέρμανσης
•    Υποβοήθηση θέρμανσης με ηλιακά συστήματα
•    Τοποθέτηση - αντικατάσταση σωμάτων καλοριφέρ
•    Συντήρηση - αντικατάσταση κυκλοφορητών, ηλεκτροβανών, διακόπτων σωμάτων, δοχείων διαστολής και παλαιών σωληνώσεων θέρμανσης
•    Τζάκια αερίου - μονάδες αερίου
•    Τοποθέτηση – αντικατάσταση καμινάδων

Τοποθέτηση αυτόματων πυροσβεστήρων

Εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις πυρόσβεσεις, πλήρως συμβατές μεταξύ τους
Παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις στην εγκατάσταση δικτύων και συγκροτημάτων πυρόσβεσης και πυροσβεστικών φωλιών, σύμφωνα με την εγκεκριμένη από την Πυροσβεστική Υπηρεσία μηχανολογική μελέτη, καθώς και την συντήρηση ήδη υπαρχόντων πυροσβεστικών εγκαταστάσεων και δικτύων.
Εγκαταστάσεις
    Δικτύου πυρόσβεσης
    Πυροσβεστικών συγκροτημάτων
    Οργάνων ρύθμισης και ελέγχου
Καλύπτουμε όλο το φάσμα των έργων, όπως δημόσια κτήρια, εργοστάσια, αποθήκες, γραφεία, ξενοδοχεία, super market κλπ. Η πολυετής μας πείρα στην εγκατάσταση και συντήρηση των συστημάτων, εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία τους και την άμεση επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος παρουσιαστεί.

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ

Οι τεχνικά άρτιες και οικονομικές λύσεις
logo
Αμεδαίου Χαν 38, Αθήνα 115 25
210 6721115 , 210 6723010
info@thermoidravlikos.gr